Hyppää sisältöön

Info

Kansalaisaloitteen tekijät:

Pelikoneet kauPOISta! -kansalaisaloitteen toimeenpanijoita yhdistää rahapeliriippuvaisten vertaisohjaajana tai kokemusasiantuntijana toimiminen Sosped-säätiön Pelirajat’on-toiminnassa. Vertaisohjaajilla ja kokemusasiantuntijoilla on omakohtainen kokemus ongelmallisesta rahapelaamisesta tai rahapelaajan läheisenä elämisestä. Pelirajat’on tarjoaa monipuolista vertaistukea rahapelaajille ja läheisille.

Taustalla osallisuudella otetta rahapeliongelmiin -hanke

Sosped-säätiön Pelirajat’on-toiminnan Osallisuudella otetta rahapeliongelmiin -hankkeessa (2018-2020) pyritään edistämään ja kehittämään rahapeliongelman itse kokeneiden ja heidän läheistensä kehittämis-, osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia niin kunnallisen hoidon laadun parantamisen kuin myös suomalaisen rahapelijärjestelmän vastuullisuuden kehittämisen osalta. 

Kansalaisaloite on yksi kokemusasiantuntijoiden ja vertaisohjaajien kanssa valituista rahapelijärjestelmän vastuullisuuden kehittämiseen tähtäävistä toimintamuodoista. Kansalaisaloitteen avulla rahapeliongelman itse kokeneet saavat äänensä yhdessä kuuluviin rahapelijärjestelmän vastuullisuuden kehittämisen edistämiseksi. 

Lue lisää kansalaisaloitteen taloudellisesta tuesta täältä.

Yhteystiedot:

Pelikoneet kauPOISta -kampanja: pelikoneetkaupoista@gmail.com

Osallisuudella otetta rahapeliongelmiin -hanke:
Hankesuunnittelija Markus Sjöholm
markus.sjoholm@sosped.fi
041 545 2595

Facebook:

@pelikoneetkaupoista

Twitter:

@pelikoneetpois

#pelikoneetkauPOISta

Instagram:

@Pelikoneetkaupoista

#pelikoneetkauPOISta


Lataa kampanjamateriaaleja omaan käyttöösi!

Tulostettavat materiaalit:

Sosiaalisessa mediassa käytettäviksi:

Hengessä mukana:

Olemme saaneet tekstiilimateriaaleja Painotalo Silkkisiiveltä. Kiitos Silkkisiipi!