Hyppää sisältöön

”Ei tässä kauaa mene.”

Kaikki, Kokemukset, Rahapeliriippuvaisten kokemuksia

Istun pelikoneella pitkän työpäivän jälkeen. Vihdoin omaa aikaa. Tämän jälkeen käyn tankilla ja lähden ajelemaan siskontytön 6-vuotispäiville.

Laitan vaan muutaman kolikon. Ja sitten vielä muutaman. Huoltoaseman pelikone on odottanut minua ja voitot karttuvat. Puhelin soi, mutta en ehdi ottaa sitä edes taskusta. Ei tässä kauaa mene.

Voitot meni, mutta vielä on kymppi taskussa ja sen on pakko antaa, sillä eihän pelikone voi jättää minua pulaan. Eihän se voi vaan niellä satoja euroja, pakko sen on antaa. Voitot taas nousevat ja puhelin soi.


Voitot meni, mutta vielä on kymppi taskussa ja sen on pakko antaa, sillä eihän pelikone voi jättää minua pulaan. Eihän se voi vaan niellä satoja euroja, pakko sen on antaa.

Katson kelloa ja on mennyt jo neljä tuntia. En kerkiä enää syntymäpäiville. En tahdo enää voittaa, kuhan painelen nappeja. Rahat loppuu ja puhelin soi.

”Täti, missä sinä olet? Sinun pitäisi jo olla täällä. Meillä on hieno kakku ja minulla on ikävä sinua.”

”Anteeksi rakas, jouduin ylitöihin. Pitäkää mahtavat juhlat. Täti tulee käymään heti, kun saa vapaapäivän ja tuo hienon lahjan. Rakastan sinua.”

Teksti: Täti